Más de un centenar de scouts valencianos participan en el encuentro europeo en Inglaterra

Més d´un centenar de scouts valencians participen
a un encontre europeu a Anglaterra

MERCANTIL VALENCIANO
29-JULIO-2.005
Levante-EMV, València

Cent vint-i-cinc scouts de la Comunidad Valenciana participen des de hui fins al 10 d´agost a una trobada europea a la ciutat anglesa de Chelmsford, on es reuniran més de 10.000 scouts d´entre 11 i 18 anys acompanyats dels seus monitors, provinents de 60 països.

El contingent valencià que hi participarà està format per 125 scouts de diferents poblacions valencianes, com ara Tavernes de Valldigna, Alaquàs, Castelló de la Plana, Meliana, L´Olleria, Castelló de la Ribera o Catadau.

Els monitors i els joves han preparat diferents tallers que compartiran amb els altres assistents a l´encontre. Així, ensenyaran a la resta de participants jocs tradicionals i danses valencianes, i realitzaran un taller de pintura de samarretes, entre altres activitats, segons informaren fonts de l´entitat juvenil.

A l´Eurojam hi haurà una gran oferta d´activitats per als joves, entre elles, tallers organitzats pels propis participants, activitats aqüàtiques, teatre, concerts, jocs i excursions. Tot això, tenint en compte un dels objectius de l´encontre, que és «l´intercanvi d´experiències i la convivència dels joves de diferents cultures», indicaren les mateixes fonts.

A més, també està prevista la participació social dels xiquets, que realitzaran un dia de treball per a la comunitat, a través de diferents associacions angleses.